Velkommen til J2 Auto
Hos J2 Auto er vi med mere end 25 års erfaring, med salg af biler, godt rustet til at rådgive og vejlede i alle bilkøbets faser - også når det gælder finansiel vejledning.

Der er altid et godt tilbud klar på super velholdte biler - Er drømmebilen ikke på lager, finder vi lige nøjagtigt bilen til dine behov. Alle biler er omhyggeligt udvalgte, klargjort og serviceret på eget værksted.


Finansiering
Vi tilbyder fordelagtig finansiering og leasing af vore biler.
I en tid hvor banker "skruer" op for renten og gør det sværere for folk at låne penge til bilen, er det fornuftigt at undersøge markedet grundigt for finansieringsmuligheder - Banken er ikke altid det billigste og bedste valg.
Vi tilbyder fordelagtig finansiering uanset om du er privat eller erhvervskunde.
Vi lægger stor vægt på at der skal være fornuftigt forhold mellem udbetaling og afdrag, så du ikke står med større gæld i køretøjet end det reelt er værd næste gang du skal handle.
J2 Auto en tryg handel.


Klargøring af biler
Vi tilbyder professionel kosmetisk klargøring af din bil.

Hvis du ikke selv har tid eller lyst kan vi få din bil at at ligne en ny bil igen, vi maskinpolere, motorvasker, renser falser og kanter, støvsuger, renser sæder og pudser vinduer. Komplet klargøring fra kr. 1.875,- Incl. moms.


Forsikring
Via vores samarbejdspartner tilbydes billig forsikring fra kr. 4.788,- årligt med fri km, fri vejhjælp i Europa uanset anciennitet og bopæl.


Vi er altid klar med et frisk og billigt tilbud på dæk, fælge, reservedele og serviceeftersyn


70947